dinsdag 28 december 2010

Wintersport in Ypenburg

Dit jaar heeft eerste kerstdag een heel bijzondere invulling gekregen.
Zoals ieder jaar komen Ferry met Michele en Hugo 1e of 2e kerstdag bij ons om te eten en, niet onbelangrijk, cadeaus uit te wisselen.
Om 12:00 uur eerst gezamenlijk brunchen, daarna de cadeaus en omdat het niet altijd een witte kerst is en er zo veel sneeuw gevallen is dat er in de wijk wintersport bedreven kan worden, vatten Hugo en Ferry het plan op om te gaan snowboarden. Langs de snelweg zijn diverse geluidswallen die uitstekend als piste dienst kunnen doen.
 
 
Hugo's snowboard-kleding hangt hier nog en Ferry kan wel een skipak van Gerard aan. Alles achter in de auto en op weg naar een "piste" die niet wordt bevolkt door ouders met kinderen op sleetjes.
 
Gerard gaat intussen oma ophalen voor het diner terwijl Michele en ik blijven kijken naar de afdalingen van Ferry en Hugo. 
 
Af en toe komt er een zonnetje, gevolgd door een sneeuwbui wat het allemaal nog leuker maakt.
 
 
Nadat Gerard, inmiddels met zijn moeder, ook nog even de capriolen hebben bekeken, gaan we met zijn allen weer richting huis.
Thuis gaan we met z'n allen Cluedo spelen, wat behoorlijk uitloopt, zodat we pas om 21:00 uur aan het diner zitten.

1 opmerking:

Hans Swets zei

Hallo Jose,
Ik heb ooit nog in Oostenrijk een seizoen gewerkt in een skigebied, maar thuis lijkt me het veel leuker....Over jouw blog: Alles ziet er goed uit. layout, en een goeie mix vvan tekst en photo's.
see ya!