donderdag 23 augustus 2012

Scheveningen

woensdag 22 augustus
Vandaag moet de auto naar de garage en dat is een mooie gelegenheid om de tram te pakken en naar Scheveningen te gaan om daar het telefoontje af te wachten dat we hem weer kunnen ophalen.
Het is nog vrij vroeg als we aankomen en ook nog heerlijk rustig. Je kunt wel merken dat de vakanties grotendeels voorbij zijn.
De winkels en terrassen moeten nog geopend worden zodat wij eerst de nieuwe boulevard bewandelen en bij het vissersvrouwtje de Keizerstraat in gaan.
Hier zijn al wat winkels open maar we lopen door tot aan het eind en gaan bij Zarautz in de Prins Willemstraat koffie drinken.
Het is bijna lunchtijd maar ik eet liever iets op een terras aan zee. Na de koffie lopen we dan ook dezelfde route weer terug naar de boulevard. Vlak bij het museum Beelden aan Zee staat een grote collectie beelden van Tom Otterness.
 
 
Vele strandtenten hebben zeer kleurrijke terrassen, waar je met wat minder zonnig weer  toch vrolijk van wordt.
Na her en der op de menukaarten te hebben gekeken besluiten we bij beachclub Zanzibar de lunch te gebruiken.
De Spaanse keuken, en met name de Tapas, komt iedere keer weer op ons pad en we bestellen dan ook diverse kleine hapjes van de kaart.
 
We winkelen nog wat en gaan dan, na eerst de garage gebeld te hebben (auto is nog niet klaar), richting tram om vervolgens naar huis te gaan.

1 opmerking:

elisabeth zei

Hoi José,
Inderdaad een grote verbetering en wat een geinige sculpturen.
Groetjes Els