vrijdag 10 mei 2013

The Mother Road, dinsdag 7 mei ( Elk City > Amarillo (Texas))

Beetje wisselvallig weer vandaag, zon, regen....
Om 9.15 uur steken we de Texaanse grens over.
Bij Shamrock willen we de E-mail checken en we zien dan op de parkeerplaats nog twee RV's van Tioga staan. We raken in gesprek met de vier Nederlanders. Zij hebben een paar dagen eerder hun RV opgehaald maar zijn eerst naar Chicago geweest. Ook zij rijden grotendeels de Route 66 en leveren ook in Las Vegas hun "huis" weer in.
Toen zij op woensdag bij Apollo kwamen stonden er veertig menen op hun vervoer te wachten. Wat een geluk dat wij er maar twee voor ons hadden op vrijdag.
Als we gaan tanken zie ik een eindje verderop iets in de voortuin staan.
Weer eens iets anders dan een tuinkabouter.
Wij overnachten in Amarillo, vlak bij de Cadillac Ranch. Hier staan tien Cadillacs met hun neus in de grond, waar iedereen die er zin in heeft, ze kan bekladden met graffiti.
De auto's staan een eindje van de weg af en het terrein is toegankelijk gemaakt met een hek, dat ook vol gespoten is.
Het is nu 72 graden Fh.
Via Facebook zag ik dat de Beach Boys in Flagstaff een optreden houden op Moederdag a.s. zondag. We boeken twee kaarten.
Dit eten we vanavond.
Het toeval wil dat er vanavond op tv een documentaire is over Jesse James. Het schijnt dat zijn moeder hem, nadat hij was vermoord, in de achtertuin heeft begraven en de steentjes van zijn graf verkocht voor 25 cent. Toen de steentjes op waren heeft zij een nieuwe lading uit de rivier gehaald.

1 opmerking:

Hans Swets zei

Helaas zonder Brian Wilson en Al Jardine...