vrijdag 31 mei 2013

The Mother Road, evaluatieNa alweer een paar dagen thuis te zijn, Gerard weer aan het werk, de koffers e.d. opgeruimd is het tijd om de vakantie te evalueren.
Net als voorgaande jaren heb ik me opnieuw verbaasd over de diversiteit aan douchekranen en hun werking.
De één moet je indrukken en draaien, de ander weer uittrekken en draaien, weer een ander alleen maar draaien aan een hendel, drukken en omhoog duwen enz. enz.......
Bij veel campsites wordt er wel WiFi aangeboden maar vaak met een slechte (trage) verbinding. Dit geldt trouwens ook voor veel motels.
Met de RV hebben we 3.000 miles gereden en met de Toyota 1.500 miles. Veel dus.

De wegen zijn nog steeds erg rustig en je waant je af en toe alleen op de wereld.

Een overzicht van de gereden route.
Rood is de originele route 66 die wij hebben gereden tot Las Vegas.
Roze is waar we zijn afgeweken van Route 66 met de RV.
Geel is de route die we hebben gereden met de Toyota 4RUNNER.

We hebben een Beach Boys concert bijgewoond in Flagstaff en een baseballwedstrijd in San Diego.


Wil ik ooit nog eens met een RV op pad? Waarschijnlijk wel maar dan niet meer de route zoals we nu gedaan hebben omdat we het pas echt leuk gaan vinden in het zuid/westen van Amerika. Mochten we weer gaan dan maar direct naar het westen richting Yellowstone e.o. en eventueel inleveren in San Francisco.

3 opmerkingen:

Nora zei

Heb genoten van je verslag. Kreeg er heimwee van! Als jullie besluiten om richting Yellowstone te gaan moet je wel zorgen dat je wat later in het seizoen gaat. Onze ervaring in mei was dat we erg veel sneeuw, dus afgesloten wegen, hebben gehad en daardoor veel stukken en dingen niet hebben kunnen zien. Ook in Yellowstone waren er veel gedeeltes afgesloten door de sneeuw.

kees Gieselbach zei

weer met smaak geschreven, dus smakkend gelezen. ook weer prachtige foto,s. maar ben niet anders gewend van jou. groetjes Kees.

Hans Swets zei

Hoi Jose, uitstekende evaluatie, bedankt! Overmorgen gaan we van Cody naar Yellowstone....