maandag 19 juli 2010

Maandag 7 juni (Las Vegas)

Omdat de temperatuur nog niet erg gezakt was, besloten we vandaag wat hotels van binnen te gaan bekijken. Allereerst hebben we ontbeten bij het Mexicaanse restaurant waar we vorig jaar ook zo lekker hadden gegeten, La Salsa Cantina.
Na het ontbijt zijn we naar Luxor gegaan, dit viel een beetje tegen, alhoewel de lobby overweldigend is.
Daarna naar Mandalay, daar is momenteel een expositie van de fotograaf Peter Lik. Van hem hadden we vorig jaar ook de expositie bezocht in Ceasars. Nog steeds dezelfde, maar wel geweldige, foto's. Als laatste vandaag hotel New York New York verkend. Heerlijk koel de dag doorgebracht tot het tijd was om naar de dinnershow te gaan, waar we eerder op de dag kaarten voor hadden gekocht.
De show, Tournament of Kings, was nota bene in "ons" hotel.
De titel spreekt voor zich, veel spektakel met ridders, paarden, een koning en een nar. Kortom, een gezellig begin van een nog gezelliger avond.
Omdat de show om 19:30 uur was afgelopen zijn we via de fonteinshow van Bellagio naar Treasure Island gegaan voor de Sirens of TI.
Door de harde wind dreigde deze te worden afgelast, net als vorig jaar. Gelukkig ging de show op het allerlaatste moment toch nog door. Daarna The Mirage Volcano bekeken. Ook deze voorstelling werd ingekort wegens de harde wind.
Omdat zo'n lange, warme dag wel wat dorstig maakt, zijn we in de Irish Pub van hotel New York New York nog even een pint gaan drinken. Er speelde een Ierse band, er werd gedanst en het was zo gezellig dat het toch nog laat werd.

Geen opmerkingen: