maandag 19 juli 2010

Dinsdag 8 juni (Las Vegas)

We hadden nog wat presentjes nodig voor het thuisfront dus gingen we naar een van de outlets in Las Vegas. Nadat we het e.e.a. hadden ingekocht en geluncht, zijn we terug naar De Strip gegaan. Onderweg bij Stratosphere binnengelopen. Toch wel benieuwd wat er zo bijzonder is. Om alleen de toren te bezoeken kost je dat $ 15,00 p.p., dat hebben we niet gedaan. Verder was er weinig bijzonders te zien.
Wel zijn we uitgebreid bij Venetian gaan kijken. Hebben daar wat gedronken, naar een operazanger, een jongleur en een acrobaat gekeken. Je hebt hier echt het gevoel in Venetië te zijn met zijn kanalen en imposante palazzo's. De gondels drijven af en aan, met op elk een gondelier die een aria laat horen. Echt een aanrader om hier een paar uur door te brengen, al is het alleen al voor de mooie winkels en gezellige terrasjes.
Ook zijn we nog even bij Circus Circus binnengelopen. Dit is, denk ik, erg leuk voor mensen met kleine kinderen, maar voor ons bood het weinig, als je ook al niet van gokken houdt.
We hebben er wel een voorstelling van vier trapeze-artiesten gezien.
Wat wel aardig is dat ze hier een indoor achtbaan en -splash hebben.
Nog even koffie gehaald en naar de kamer om uit te zoeken welke weg we morgen nemen om naar Yosemite te gaan.
Death Valley blijkt niet heter dan Las Vegas, volgens Yahoo Weather (ca. 47 graden).

Geen opmerkingen: