vrijdag 16 juli 2010

Maandag 31 mei (Monument Valley en Mexican Hat)

Tot onze verbazing kwam Hans om 07:30 uur weer voorrijden om het filmpje van Black Barts' bij ons op de laptop te zetten.
We hebben nog een uurtje zitten praten en hebben voor de tweede keer afscheid genomen, Hans naar Safeway om het filmpje op zijn blog te zetten en wij op weg naar Kayenta.
Bij Monument Valley  hebben wij de lunch gebruikt op het terras van het View Hotel (compleet met toepasselijke fluitmuziek) met een waanzinnig uitzicht op de reusachtige rotsformaties.
 
Helaas was het hotel volgeboekt en moesten we op zoek naar een andere overnachtingsplek. Die hebben we gevonden in Mexican Hat, een kleinschalig motel met 12 kamers.
Omdat het nog erg vroeg was zijn we naar Monument Valley terug gegaan en hebben we bij Gouldings Lodge gegeten, wederom met uitzicht op de rotsformaties alleen van een wat grotere afstand.
Zit nu lekker voor onze kamer met uitzicht op steeds roder kleurende rotsen en een koele Corona dit verslag te schrijven.
Morgenochtend willen we heel vroeg richting Page, dus terug langs Kayenta om de zonsopkomst te zien bij Monument Valley.

Geen opmerkingen: