donderdag 26 mei 2011

Zaterdag 21 mei (Las Vegas)

Lekkere temperatuur, zo'n 85 graden als we om 10:15 uur naar het vliegveld gaan om een auto voor de laatste 12 dagen te zoeken. Het duurt niet lang voor we die hebben gevonden. De keus valt op een Chrysler Town & Country (minivan).
Volgens onze berekeningen moet hier alle bagage inpassen met ons erbij. We nemen hem gelijk mee, dan kunnen we de RV op zijn plek laten staan en dat is toch een stuk makkelijker in deze hectische stad. We doen nog wat inkopen, brengen de RV weer naar zijn  plekje en gaan richting outlet noord.
Vanaf de parkeergarage zien we een heel op merkelijk gebouw. Bij navraag blijk dit een "braincenter" te zijn. In ieder geval is het gebouw net zo complex als onze hersenen.
 
We spreken af elkaar weer te treffen om 18:00 uur om vervolgens ons een beetje op te frissen, ergens wat te gaan eten en dan op naar "Viva Elvis" in Aria. Ik had me er thuis al op verheugd om er naar toe te gaan en het is GEWELDIG. Wat een heerlijke show. Lekkere muziek, fantastische acrobatiek, kortom, een aanrader.
Hierna gaan we nog wat drinken op de strip en praten "thuis" nog na tot 02:30 uur. 

Geen opmerkingen: