vrijdag 28 oktober 2011

Herfstkleuren in het Balijbos

donderdag 27 oktober.
Vandaag is het een mooie dag om eens het bos in te gaan. In Zoetermeer is het Balijbos waar ik wel eens een kijkje wil nemen. Veel van de fotoclubleden hebben daar al mooie foto's gemaakt.
Omdat ik hier niet bekend ben sla ik op de bonnefooi een pad in en zie wel waar dit naar leidt.
Het is niet zo zonnig maar de temperatuur is goed en behalve wat hondenuitlaters kom ik weinig mensen tegen. Via de witte laarzenroute kom ik bij een hangbruggetje wat wel erg wiegelt wanneer ik erover ga.
Over een drassig bospad kom ik uiteindelijk bij een verharde weg uit en besluit ik toch maar weer eens richting auto te gaan omdat ik geen zin heb om te verdwalen.
In de verte zie ik echter een brug liggen die mijn aandacht trekt, die moet ik eerst nog maar eens gaan bekijken.
Het blijkt warempel de goede richting uit, want bij de brug aangekomen zie ik ook het pad waar ik begonnen ben met mijn wandeling.

vrijdag 28 oktober.
Het is me gisteren wel goed bevallen die natuurwandeling en omdat ik deze week ook ben begonnen met hardlopen, trek ik vandaag mijn sportschoenen aan en neem mijn fototoestel mee om in de Delftse Hout de zonsopkomst te fotograferen en gelijk mijn conditie aan te scherpen (zal wel enige tijd vergen voor dit op peil is).
De zon schijnt schuchter over de plas en ik neem wat foto's.
Tijdens mijn rondje lopen begint het te regenen. Na ongeveer een half uur (de plas blijkt toch groter dan gedacht) ben ik terug bij de parkeerplaats en ga ik richting warme douche.

Geen opmerkingen: