vrijdag 13 november 2020

De Horsten

donderdag 5 november
Om negen uur hebben we met vier mensen van de club afgesproken bij de ingang van de Horsten in Wassenaar om te fotograferen. Het verkeer zit zo mee dat ik ruim voor opening op de plaats van bestemming ben waar de hekken naar de parkeerplaats nog gesloten zijn. Na een tijdje komen de anderen ook aangereden en precies om negen uur opent de poort zich voor ons en kunnen we naar binnen.
Helaas is er geen mist hier zo dicht bij de kust waar we stiekem wel een beetje op gehoopt hadden maar de zon komt af en toe wel mooi door de bomen heen.

Na een uurtje lopen we een stukje terug om koffie to go te halen, die we kunnen drinken op één van de boomstammen die zijn neergelegd op het grasveld, netjes met plastic afgedekt zodat je geen vieze kleding krijgt en met een, deze tijden welbekende, geel-zwarte streepjeslint om de afstand van 1½ meter aan te geven.

Het was een goed idee van Johanneke om de fotospullen mee te nemen in een boodschappentrolley zodat we niet hoeven te sjouwen. Toch ben ik het na een uur of vier behoorlijk zat, zeker na de lange dag rondlopen gisteren in Blijdorp en gaan we terug naar de auto's.

1 opmerking:

Jan Wilde een Tuin zei

Mooi die oude bomen.
Liefs Jan(Wilde een Tuin)