zondag 10 mei 2020

Een vreemde tijd

april-mei 2020
De laatste maanden zijn heel vreemd vanwege het Coronavirus dat de hele wereld in zijn greep heeft.
Men moet zoveel mogelijk thuis blijven en social distancing is het credo.
Gelukkig hebben we een mooi voorjaar met lekkere temperaturen en veel zon dus binnen zitten hoeft niet en om toch wat om handen te hebben zijn we de tuin (noodgedwongen) wat gaan updaten.
De reden is dat ook de buren dit plan hebben opgevat en een nieuwe rietmat willen plaatsen maar er nogal wat begroeiing van ons hun kant op is gegroeid en zij dit, na overleg, hebben afgeknipt waardoor er aan onze kant heel wat dor en dood overbleef.
Nu heb ik van nature helemaal geen groene vingers, dus knip maar af wat in de weg zit en zie ik wel wat er van komt.
Dit was hoe het voorheen uitzag.
Als ik eenmaal bezig ben met het weghalen van het dooie spul blijkt dat er weinig overblijft en dat geeft ook wel weer een lekker opgeruimd gevoel.
Het is inmiddels ook wel weer eens tijd om mijn twintig jaar geleden zelf aangebrachte muurschildering te gaan vervangen voor iets nieuws dus op internet een leuke plaat uitgezocht die ons Griekse uitzicht nieuw leven in moet blazen.
Nadat we de tegels schoon gemaakt hebben, alle dode sprieten en wildgroei hebben verwijderd, de nieuwe afbeelding hebben geplaatst, ziet alles er weer netjes uit.
  
Een beetje kaal dat wel maar nu heb ik de kans om alles in goede banen te leiden als het weer uitloopt.
We blijven natuurlijk hopen dat dit uitzicht binnen afzienbare tijd vervangen kan worden door een echt uitzicht, wat en waar dit dan ook mag zijn.

1 opmerking:

Jan Wilde een Tuin zei

Je kan ook een foto van jezelf op canvas laten zetten en ophangen.
Uit Amerika of zo.

Liefs Jan(Wilde een Tuin)