zaterdag 25 mei 2013

The Mother Road, vrijdg 24 mei (Kingman > Henderson (Nevada))

Vandaag is zo'n dag waar we eigenlijk geen raad mee weten. We zijn al redelijk dicht bij de eindbestemming en hebben niet veel zin meer om lange afstanden te rijden. Op de route naar Las Vegas komen we langs het zoveelste verlaten mijnstadje Chloride, waar we even rondneuzen maar al snel weer verdergaan.

  

Volgende stop is bij Willow Beach, hier kan je met een boot het water op. 
Er is een visschoonmaakplek voor diegene die één of meerdere vissen heeft gevangen en die mee naar huis wil nemen. 
De vangst is niet groot vandaag, slechts twee Regenboogforellen. Een andere vissoort die hier ook wel wordt gevangen is Baars. 
Bij Lake Mead maken we de volgende stop. Hier gaat Gerard nog even zwemmen voor we weer doorgaan langs de scenic route richting Calville Bay.
 
Hier eten we fish and chips en gaan een kijkje nemen bij de vele houseboats die hier liggen. 
Als we bij de grootste boot aankomen vraagt een onderhoudsman of we misschien even binnen willen kijken. Natuurlijk willen we dat. Wat een oppervlakte, deze boot is geschikt voor 15 personen. 
We tellen zes slaapkamers, drie badkamers, woonkamer, keuken met een twee dubbeldeurs koelkasten, magnetron, grote oven enz.enz.
 
 

 

Aan de voorkant een zonnedek, aan de achterkant een zonnedek, boven over de hele lengte van de boot een zonnedek met ligstoelen, zonnescherm, bar met twee koelkasten en als je het te warm krijgt met een glijbaan het water in. 

 
O, ja, vergeet ik toch nog wat, een jacuzzi boven op het zonnedek. Kosten? $ 2.000,00 per dag met een minimum huurperiode van drie dagen. Maar in het laagseizoen, en als je langer dan drie dagen huurt krijg je een korting. Dus..., wie gaat er mee volgend jaar? Je moet wel even sparen maar geweldig lijkt het me wel. We overnachten in Henderson, een voorstadje van Las Vegas, waarvan we de inmiddels bekende contouren al kunnen zien.

1 opmerking:

Hans Swets zei

Hoi Jose, mijn tour is ten einde, terug in Flagstaff and tijd om jouw verslag te lezen.